ПИСАЛКИ & ИГЛИ - Fashion Cosmetics

Към съдържанието

ПИСАЛКИ & ИГЛИ

ПЕРМАНЕНТЕН ГРИМ > МИКРОБЛЕЙДИНГ
Писалка за микроблейдинг

Писалки
и игли

За най-естествено изглеждащи резултати. Изработени от неръждаема хирургическа стомана, идеално отговаряща на вашите нужди.
За да отговорим на нуждите на нашите клиенти, ние разработихме широка гама от инструменти за микроблейдинг. От накрайника за еднократна употреба до удобно прилягащата Pen Pro, Swiss Color® покрива всички ваши нужди. Използването на нашето разнообразие от Micro Blades води до естествено изглеждащи резултати, най-добрите нюанси на веждите и дискретна пигментация.

МИКРОБЛЕЙДИНГ ПИСАЛКИ


Микроблейдинг писалка Pro & Light
Писалки за микроблейдинг
Микроблейдинг писалка - еднократна употреба
Еднократна писалка за перманентен грим
Pen Pro, със своя противоплъзгащ дизайн и малко по-тежко усещане, е направен така, че да се побира удобно в ръката Ви. Pen Light убеждава със своето усещане за лекота, което позволява равномерно и гладко боравене.
Изработена от медицински синтетичен материал, тази Swiss Color® писалка за еднократна употреба с включен апликатор предлага ергономично прилягане, създавайки приятно потребителско изживяване.

МИКРО ИГЛИ


Микро игли
Игли за микроблейдинг
Микро игли за shading
Игли за микроблейдинг
Всички Swiss Color® микро игли са изработени от неръждаема хирургическа стомана. Състоят се от много фини, плътно подредени игли, тези остриета са идеалният избор за създаване естествено изглеждащи вежди.
Swiss Color® микро иглите за техники на засенчване са изработени от неръждаема хирургическа стомана и се състоят от много фини, плътно подредени игли.ВИСОКО КАЧЕСТВО

Висококачествени игли, изработени от неръждаема хирургическа стомана.
БЕЗОПАСНА РАБОТА

Хигиенна работа с еднократни писалки за микроблейдинг.
НАЙ-ДОБРИЯ ИЗБОР

Най-добрата селекция от различни игли за косъмчета и светлосенки.
© 2023 Fashion Cosmetics. Всички права запазени
Назад към съдържанието